Η Εταιρεία

 

Golden Toys

Η εταιρεία Golden Toys είναι ίσως η πρώτη Ελληνική εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρικών παιδικών παιχνιδιών με κερματοδέκτη από το 1975 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Αυτός ειναι και ο κύριος λόγος που διαθέτει ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, κατασκευάζει ανθεκτικά και ασφαλή προϊόντα με τις υψηλότερες ευρωπαικές προδιαγραφες.

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στην Ελληνικη αγορά απαιτούν συνεχώς διαφορετικά προϊόντα, τα οποία προσελκύουν μικρούς και μεγάλους για να ψυχαγωγηθούν. Η εταιρεία Golden Toys, ακολουθώντας πιστά αυτήν την τάση έχει καταφέρει να παρέχει προιόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες, σε διάφορους τομείς ψυχαγωγίας.

Αναλυτικότερα, εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει μεγάλη ποικοιλία σε διάφορα προιόντα, κυρίως Ευρωπαικής κατασκευής όπως, κουνιστά, ανυψωτικά και περιστροφικά μηχανήματα με κερματοδέκτη, παιχνίδια ικανότητητας , μπασκέτες, air hockey , αυτόματους πωλητές δώρων, μπιλιάρδα, τιμονιέρες, φλιπεράκια με δωρα, γερανάκια και άλλα.

Παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε όλα τα ανταλλακτικά των προιόντων μας, τα οποία είναι όλα ετοιμοπαράδοτα και οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν επισκευές των μηχανημάτων εντός 24 ωρών . Οι επιτυχημένες τοποθετήσεις μηχανημάτων σε περίπτερα, αναψυκτήρια,τουριστικά σημεία,εμπορικά κέντρα, εκδηλώσεις δήμων, λούνα παρκ και οργανωμένους παιδότοπους δεν μπορούν παρά να παρέχουν σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες μας για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση

Golden Toys

Εδέσσης 21

Βοτανικός Αθήνα 11 855

Τηλ/Φαξ: (+30) 210 34 79 757

Κιν: 6944 28 20 85